Snabb Elscooter

Det finns ett stort utbud av snabba elscootrar, notera att dessa snabba elsparcyklar inte får användas på allmän väg utan endast på privat mark eller inhängat område. 

Dessa snabba elscootrar har alltså en större motor än 250W och går snabbare än 20km/h och kan ibland klassas som moped.

Snabba elscootrar 2023

Här under hittar du de snabbaste elscootrarna 2023 i en lista rankad från 1-10 i hastighet. Där 1 är bäst och därefter går nedåt.

Elscooter

Hastighet

Märke

1. Kaboo Wolf King GT PRO+ Elscooter

Kaboo Wolf King GT PRO+ Elscooter

Hastighet: 100km/h
Räckvidd: 180km
Motorstyrka: 4000W
Vikt: 52kg
Märke: Airecho

Allmän Information:
Kaboo Wolf King GT PRO+ Är en grym elscooter som är snabbaste i våran lista. Denna har en hastighet på hela 100km/h. Detta ut gör en större fara så tänk på att använda hjälm och andra skydd vid användning.

2. Elscooter X5 Nordicbox

Elscooter X5 Nordicbox

Hastighet: 85km/h
Räckvidd: 75km
Motorstyrka: 2800W
Vikt: 59kg
Märke: Nordicbox

Allmän Information:
Denna elscooter X5 Nordicbox är ett utmärkt val för de som vill ha en pålitlig elscooter som går upp i hela 85km/h vilket gör att du tar dig fram väldigt snabbt jämfört med vanliga. Denna går att fälla ihop med sin smidiga design.

3. Minimotors Dualtron Achilleus Elscooter

Minimotors Dualtron Achilleus Elscooter

Hastighet: 75km/h
Räckvidd: 125km
Motorstyrka: 4648W
Vikt: 40kg
Märke: Minimotors

Allmän Information:
Minimotors Dualtron Achilleus är en grym elscooter med ett stort batteri med grym räckvidd så du kan åka långt utan problem och snabbt. Riktigt bra bromssystem för högre säkerhet.

4. Elscooter Segway GT2P

Elscooter Segway GT2P

Hastighet: 70km/h
Räckvidd: 90km
Motorstyrka: 4000W
Vikt: 52kg
Märke: Segway

Allmän Information:
Denna grymma Elscooter Segway GT2P är en utmärkt elscooter som har den nyaste tekniken för högsta säkerheten och bästa accelerationen. Denna är perfekt för dem som vill komma fram snabbt med en stabil elscooter.

5. Elscooter Premiun Lyfco

Elscooter Premium Lyfco

Hastighet: 70km/h
Räckvidd: 60km
Motorstyrka: 3200W
Vikt: 30kg
Märke: Lyfco

Allmän Information:
Lyfcos elscooter på 3200W är ett väldigt snabbt och smidigt val pågrund av dess lätta vikt. Vikten på endast 30 kg gör denna väldigt snabb i accelerationen och smidig att ta sig fram med överallt med de bra stötdämparna.

6. Elscooter X3 Nordicbox

Elscooter X3 Nordicbox

Hastighet: 65km/h
Räckvidd: 50km
Motorstyrka: 1200W
Vikt: 46kg
Märke: Nordicbox

Allmän Information:
Elscootern X3 Nordibox är ett grymt val för en snabb elscooter som du lätt kan ta med dig övrallt utan några problem. Ihopfällbar och lätta vikten gör det till en barnlek att ta med sig denna snabba elscooter.

7. Kaboo Mantis 10 PRO

Hastighet: 60km/h
Räckvidd: 80km
Motorstyrka: 3400W
Vikt: 30kg
Märke: Kaboo

Allmän Information:
Denna utmärkta elscooter från Kaboo är en grym elscooter som har en perfekt balans för ditt åkande så att du inte ramlar av lätt. Utöver detta har den en grym räckvidd som passar perfekt för en snabb elscooter.

8. Mantis 8 Plus Elscooter

Mantis 8 Plus Elscooter

Hastighet: 58km/h
Räckvidd: 60km
Motorstyrka: 1600W
Vikt: 23kg
Märke: Kaboo

Allmän Information:
Mantis pro 8 plus är en elscooter med ett grymt dämpningsystem för en bekväm och bra manövrering när du kör runt. Denna väger ytterligt lite vilket gör den till en väldigt snabb elscooter för sin vikt och därefter lätt att ta med sig också.

9. Vsett 8+ Elscooter

Vsett 8+ Elscooter

Hastighet: 45km/h
Räckvidd: 50-70km
Motorstyrka: 1200W
Vikt: 24kg
Märke: Vsett

Allmän Information:
Denna Vsett 8+ Elscooter är ett utmärkt val för de som letar efter en populär elscooter som går är en snabb elscooter så du lätt kan ta dig framåt. Denna elscooter passar perfekt för de som söker en lätt och smidig elscooter.

10. Mercane Widewheel PRO Elscooter

Mercane Widewheel PRO Elscooter

Hastighet: 43km/h
Räckvidd: 70km
Motorstyrka: 1000W
Vikt: 22kg
Märke: Mercane

Allmän Information:
Denna perfekta Mercane Widewheel PRO Elscooter är ett lätt alternativ som har hög kvalite och är lätt att köra runt med. Denna är smidig att ta med sig överallt och har snabb acceleration upp till topp hastigheten.

Många snabba alternativ att välja på

För de som söker en riktigt snabb elscooter finns det några alternativ att välja på som ni kan se ovanför i listan. En elscooter med 4000W motor kan nå hastigheter upp till 100 km/h, vilket är betydligt snabbare än de flesta andra fordon som är tillåtna på gatorna. Men det är viktigt att notera att dessa höghastighets-elscootrar kan vara olagliga på vissa platser och kan kräva speciella tillstånd eller licenser. 

För de som söker en snabb elscooter med lägre effekt finns det alternativ som en elscooter med en 3000W motor. Dessa kan nå hastigheter på upp till 80 km/h, vilket fortfarande är betydligt snabbare än en vanlig elsparkcykel som oftast maxar vid 20 km/h. Det är dock viktigt att vara medveten om lokala regler och föreskrifter, då det kan finnas specifika hastighetsbegränsningar för elscootrar. 

En annan faktor att tänka på är räckvidd. En elscooter med en 2000W motor kan uppnå hastigheter på upp till 65 km/h och ha en räckvidd på över 50 km på en enda laddning. 

Detta kan vara tillräckligt för de som söker en snabb och effektiv transport för korta resor. 

Sammanfattningsvis finns det ett brett utbud av elscootrar med olika hastigheter och prestanda för att passa olika behov. Det är viktigt att göra sin forskning och se till att man följer lokala regler och föreskrifter för att kunna njuta av elscootrar på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Snabb Elscooter

Tack för ditt
Meddelande!

Vi svarar vanligtvis inom några timmar alla dagar i veckan på dagarna.

Specifikationer
  • Märke: E-Wheels
  • Fordons Vikt: 12,5 kg
  • Max vikt förare: 125 kg
  • Topp Hastighet: 20km/h
  • Räckvidd: 35 km
  • Motor: 250-700W
  • Batteri: 36V, 10Ah
  • Farthållare: Ja