Om oss

Vad gör vi?

De vi försöker göra är att skapa en hemsida som hjälper till så många som möjligt att börja åka på ett mer miljövänligt sett. Vi har stort fokus på den här hemsidan att vi bara ska ha de mest miljövänliga och bästa elscooter 2023. Samt så har vi även fokus på elmopeder, fatbikes och elcyklar. Det är just därför vi bara kommer att ha elprodukter på den här sidan för att minska utsläppen på jorden så att vi kan fortsätta göra en positiv påverkan på miljön så snabbt som möjligt.

Vi jobbar ständigt på att byta ut och lägga till nya produkter hela tiden så att du som kund ska få de bästa erbjudanden som finns på marknaden för alla produkter som vi erbjuder. Vi försöker även göra allt så lätt åtkomligt som möjligt och därför rankar vi produkterna med de bästa recensionerna högst upp och sedan går det neråt för att underlätta allt.

El Scooter
Elmoped
El Cykel
Fatbike

Varför skapade vi den här sidan?

Vi skapade den här sidan för att vi kände att vi ville göra någon påverkan på miljön och uppmärksamma att det lönar sig att börja köra eldrivna fordon istället för bensin/diesel så att du inte släpper ut någon alls när du är ute och kör. Speciellt inom städer eftersom det bidrar till sämre luft när massor släpper ut avgaser hela tiden. Om vi skulle minska på de så kan vi garantera att det skulle bli mycket bättre luft för dig som bor inom städer med mycket trafik. 

Även så kände vi att vi ville ha en sida där alla de populäraste elfordon samlades på 1 sida för att underlätta alla kunder så att de kan bläddra igenom samtliga fordon på 1 och samma plats för att underlätta för dig som kund utan att behöva gå runt på massor av olika hemsidor som vi har märkt att man behöver just nu.

Vill du kontakta oss?

Om du vill kontakta oss så kan du kika in vårat kontaktformulär där du kan ställa alla dina frågor.

Våra kontaktuppgifter är även:
Nybrogatan 34, plan 2
Stockholm
114 39
Sverige
+46 70 675 44 31

Observera, denna adress går ej att besöka oss på.

Elscooter

Tack för ditt
Meddelande!

Vi svarar vanligtvis inom några timmar alla dagar i veckan på dagarna.

Specifikationer
  • Märke: E-Wheels
  • Fordons Vikt: 12,5 kg
  • Max vikt förare: 125 kg
  • Topp Hastighet: 20km/h
  • Räckvidd: 35 km
  • Motor: 250-700W
  • Batteri: 36V, 10Ah
  • Farthållare: Ja